Om Oss

Djupfrysning har länge använts för att bevara kvalitet och smak hos livsmedel. Hemma kanske det är årets svampskörd eller veckans storkok som åker in i frysen. Hos oss handlar det ofta om större mängder än så men givetvis erbjuder vi lagring av till exempel älgkött om frysboxen hemma inte räcker till. Som kund hos oss hyr du lagerplats efter behov och för oss är det en självklarhet att behovet kan ändras från en månad till en annan.

Verksamhet
AB Sundsvalls Fryseri drivs av Börje Fröberg. I januari 2009 flyttade vi till nuvarande fastighet på Norra Förmansvägen i Birsta, Sundsvall. Vi lagrar huvudsakligen småskaliga varulager för små och medelstora företag men bland våra kunder finns även stora företag och privatpersoner.

I vår frys finns framförallt livsmedel men vi har även fått förtroende att lagra till exempel golvvärme och vattenprover. Verksamhetens högsäsong är under sensommar och höst då vår frys fylls av skogens bär.